Becca


Hejjsann !:D
Idag gick jag upp vid halv 10 , då åt jag frukost, gjorde mig iordning och sedan bar det av till Allum med Mamma,Bella & Mandus. Vi köpte skidsaker till familjen så vi alla är förbereda på Österrike om bara en vecka !!
Jag köpte även en jättemysig , stor tjocktröja. Den är redan min nya favorit !!;)
När vi kom hem från Allum joggade jag hem till Tilda för att ta ännu en joggingtur med Tilda och Anna :) 
Vi sprang 5 km , jag känner mig mkt hurtig! 
Efter springturen gick jag hem,duschade, kollade på finalen på körslaget och sedan kollade jag på "what happens in Vegas" med Manda och Mamma, mkt trevligt , älskar den filmen <3
Nu sitter jag och halvkollar på "over her dead body" samtidigt som jag bloggar, det går fint,
ska nog snart sova! 
Ha en fortsatt underbar helg :)
Kram!♥♥

Tilda

Tjoo fräs!

Härlig lördag idag, från morgon till kl 3 städade jag hemma, till middag blev det vegitarisk lassange (mycket god!), sedan var jag ute och sprang med mammsen och Becca, sprang 5 km, känner mig mycket duktig eftersom jag inte har varit ute och sprungigt på åratal. Hade håll stora delen av sträckan så vi fick stanna och gå 3 gånger. Sissta biten spörrta vi! :D

Efter det så hoppa jag in i duschen, sen var det varm macka och kladdkaka. Mycket mummsigt mamma hade gjort i årding. Imorgon ska jag och mamma in till stan för att jobba, sedan blir det kanske lite shopping. :P

Ha det bra



Saknar sommaren <3

Tilda, Bella och Becca


Tilda, Bella och Becca


Tilda

Heej!   Nu är det äntligen helg, vet inte riktigt vad som kommer att hända men på söndag ska jag och mamma åka in till stan för att jobba, i morgon blir det nog städ och vänner och idag blir det ut med kompis eller vara hemma med familj eller vara för mig själv.
Just nu är jag lite små irriterad och känner för att bara sitta och måla eller titta på en film alldeles själv.

Idag åkte jag till Beccas skola, jag var där nog nästan 2 timmar XD En timma satt jag i deras trappa och andra timman tryckte Becca in mig i hennes skåp, jag fick hennes mobiltelefon för att lyssna på musik sen fick jag också hennes bok (gömda)  När hon hade slutat skulle vi egentligen tränat men hon glömde både sina träningskläder och hennes träningskort. Istället åkte vi på en lång cykel resa.









Tilda o Becca

Heej igen!

Det blev ingen promenad för oss, vi gick över till Ica och handlade mat till Tildas familj + lite naturgodis till oss själva, och vi hämtade även Tildas bror. Vi lagade mat hemma hos Tilda: pitabröd, kyckling, potatis, gurka, sallad, tomat och sås. Becca var egentligen hemma från skolan idag, men jag fixa hem henne hit.

Vårat diet har gått bra, hållt på i fyra dagar, vi känner oss väldigt snask sugna, så vi la till naturgodis på listan vad vi får äta!

Ha det <3


Tilda

tjena mitt bena!

Skolan idag har vi tittat på en film, schiners list. Den var jätte hemsk!



Denna filmen borde alla se!!!! Den handlar om andra världskriget om konsentrationsläger.
Men ska gå ut och gå med Becca nu, Ha det <3

Becca

Hejjsan,
Nu sitter jag här och skriver igen
klockan är mycket och jag borde sova
men jag är inte på sovhumör,
jag har vart hemma idag
mår inte alls bra ,
så jag lär vara hemma imorgon också.
Jag har sovit typ hela dagen, sovit ,kollat på film och sovit igen
, det är inte direkt kul men det behövdes.
Jag vet inte vad det är som orsakar all min sjukhet
för jag har aldrig vart såhär mycket sjuk innan ,
det kanske har med stress att göra inför nationella
och gymnasiet men jag tror inte det.
Idag har jag haft det första "bråket" med mr.E.L,
det kändes inte jättebra men jag antar att det är
sånt som man får gå igenom
när det gäller sånthär.
Nu ska jag snart gå och lägga mig känner jag ,
 börjar bli riktigt trött
men ni får ha det så bra !





Kramar Rebecca <3


Tilda

Hejsan!

Idag lämnade jag in mina val för gymnasiet! :O Känns jättenervöst
Mina val ser ut så här.
1. ModeDesign
2. Textil
3. Frisör
4. Barn o fritid
5. Stylist

Hoppas jag har valt rätt.

Idag har det väl inte hänt så mycket mer... har tränat med mamma (gympa), pluggat No och lite So.
Min stortånagel är snart av ^^ Bläääää! XD



Ha det <3

Tilda

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=155570




En jätte bra och rolig sida, man sammlar poäng till gratis kläder!
Prova!
Ha det <3

Becca



Hejjsann svejjsan =)    idag vaknade jag kl 8 av panikångest föratt jag trodde att vi började skolan klockan 8 , jag ringde och väkte malin i panik och fick då reda på att vi började 9,15 . Då kunde jag pusta ut , när jag va i skolan va det först ea-pass , och sen no , efter no'n gick jag hem , jag mådde inte alls bra och det kändes som att jag skulle spy. Nu sitter jag bara här , bloggar lite på tildas beådran och sjunger sånger :)   jag vill verkligen göra något med sången snart , typ uppträda eller någoting , det var så länge sen sist , Hoppas ni får en bra kväll , Puss och kram Becca <3

Tilda

Idag:
Det var hemskt att komma till skolan idag, det var nog för att jag hade sovit dåligt, ont i magen och huvudvärk efter gårdagen (begraving och stången). Men kom iväg till slut, kom 30 min sent. Jag hade So, matte och eng (som blev sve, natoionella förberedelse), sen var det lunch då fick jag hem, pallade inte mer, många frågade varför jag såg så ledsen ut och att jag borde gå hem. Ville hem men ville inte. När jag kom hem så somnade jag på sängen och sov i 3 timmar. Efter det stämde jag gitarren, städade och letade efter gymnasiepapprerna. Nu ska jag och pappa skiva in mina val för gymnasiet.
Ha det <3

Tilda

Igår:
Gick jag till skolan som vanligt, jag var bara med på Handl och engelskan. Sen fick jag ett sms av mamma, jag fick följa med henne på Fridas begravning. När vi kom dit, så var hela kapellet fullt av folk. När vi var påväg tänkte jag att jag nog inte kommer att gråta, eftersom jag bara har träffat Frida typ 2 gånger. Men det räckte med att komma in i kapellet och se alla gråtande ansikten särskilt Lovisa. Jag och mamma fick sitta längstbak. Det var verkligen jätte hemskt, mina tårar bara spruta! Men begravningen och minnesstunden var jätte fin! Tycker så synd om hela Fridas familj, släkt och vänner.

Efter det fick jag bara komma hem och packa i ordning mina saker till Bamse gympan och åka iväg igen. När jag kom bort till gympa hallen så var ingen av de andra ledarna där, men de kom strax efter mig. Det kännes jättedumt att vara så ledsen men även ha det där oehört glada minen.

När jag kom hem gick jag rakt in i den förbaskade stången som pappa och syrran har satt upp i hallen för att man ska kunna träna. Fick stången rätt på näsan, fy vad ont det gjorde!

Ingen speciellt bra dag :/
Ha det <3

Tilda

Heej!

I natt sov jag hemma hos Emilia, och Olivia var också där. <3
Igår kväll träffades vi på stan så vi kunde hyra filmer.



Det var somthing new, [oREC] och sedan den lilla sjöjungfrun 2 vi såg igår kväll,
sedan på morgonen såg vi Krama mig.
Somthing new var en väldigt söt film, [oREC] filmen var väldigt läskig, både värklig och ickevärlig. Själv hatar jag skräck filmer så jag tittade inte så jätte mycket ^^ men det jag såg var det mycket blod i. Efter den filmen såg vi lilla sjöjungfun 2 så vi alla tre kunde somna.



På kvällen åt vi Pizza, Godis och ostbollar. :O Men det är ju trots allt sista dagen som både jag och Becca äter onyttigt till sommarlovet. Så idag har vi ätit McDonalds och godis ^^
Fast jag och Becca har tränat på gymet idag också!



Nu är vi påväg till det nyttiga livet! <33

Ha det jätte bra! <3

Becca och Tilda

Tjosan i trosan !
Imorse vaknade vi kl 8 och satte på våran film "Elisabethtown" som vi inte orkade se klart igårkväll , den va söt!
Efter filmen åt vi frukost sedan gjorde vi oss iordning och åkte till stan föratt lämna in Tildas gamla ostämda gitarr, nu är den fixad och tilda har lärt sig spela melodin på blinka lilla stjärna :P
Senare ska jag (Becca) få sminktips med Jenn och Bella sedan ska vi ha tjejkväll hemma hos oss, det kommer bli mkt trevligt.
Tilda ska träffa tjejerna från hönö ikväll och sedan sova över hos Emilia.
Eftersom vi åt så mycket godis igår så har vi bestämt oss för att ha en nyttig månad , det vill säga utan godis eller snask, nyttig mat och mycket träning och grönt :) låter inte det bra?

Ha en härlig Lördag, kramar Becca och Tilda

Tilda o Becca

Tjenamors!

Nu är becca hos Tilda och vi tittar på lets dance



Vi har varit på ica och köpt "lite" snask.















En riktig mys kväll! <3

Tilda

Hejsan!

Idag är det entligen fredag, en härlig helg med familjen!!! :O
Som tur är kommer Becca hit idag, vi ska ha det så mysigt!

I skolan så hade vi först en lång So lektion som handlade om andra världskriget, något som gjorde mig väldigt arg och ledssen var när vi pratade om förintelseläger, när de gasades igäl så dog de inte på en gång utan det tog nästan en timma, och när nazisterna skulle ta ur judarna ur rummen de hade gasats i så låg alla hur som hälst, folk hade rivit på väggarna, de höll krampigt om varandra och det hemskaste tyckete jag att folk hade rivit sig i ansiktet för att de hade en sådan panik.

När jag var på väg hem så åkte jag till Bella och Beccas skola, stannade kvar där tills de hade slutat. Sen åkte jag och Becca hem till mig, jag spelade en vacker truddelutt på min ostämda gitarr. Ska se om vi kan fixa den i morgon.
Vi städade lite, sen drog vi hem till Becca för att städa där med, vi han inte riktigt klart när jag skulle åka hem, så Becca fick fortsätta utan mig. Jag åkte hem, och väntar på att min käraste Becca kommer hit <3
Ha det bra <3

Bella

tjofräs!

idag har jag varit i skolan! och jag slutar klockan 13 varje torsdag! så skööönt :D imon ska vi också sluta tidigare för att utvärderingen och bilden går ut så jag är lycklig :D

jag har också vart och simmat med eve idag, vi simmade 50 längder typ, och gjorde massa övningar med armarna. Och självklart, Jessica Alba ! vi hade väldigt mysigt, nu sitter jag och lyssnar på musik och tänker. och genom allt mitt tänkande kom jag på att jag ska bli nyttig och lycklig :D

   nu ska jag prova kläder! 


pusshejs!


Tilda

Hejsan!

Torsdag idag betyder att skolan börjar med matte sedan Block, handledning, svenska och språk.
På svenskan idag fick jag en film som handlar om Maria Gripe, eftersom min redovisning om en
författare ska vara om henne. Efter skolan idag åkte jag till Ica för att handla ingredienser till min mat som jag ska laga idag. När jag sedan kom hem satte jag mig och tittade på filmen som jag fick på svenskan, den var 15 minuter lång och jag såg den två gånger. När man läser eller ser om en författare som Maria Gripe så får man en sådan lust för att bli författare själv. Så lugnt och skönt man kan bara fantisera och hitta på egna människor. Men såhär blir det ofta för mig tex. om jag tittar på en film som Dirty Dansing så vill man ta lektioner i dans.

Jag försöker att inte tänka på min redovisning så mycket, och om det skulle komma upp en ond tanke om det så knuffar jag bort den. Jag vet uversig redan nu att jag kommer balla ur. Jag klarar inte att stå framför min klass nu som jag känner så väl. Det går bara inte. Jag vet inte vad jag ska göra? 
Jo det är ju lätt för er att säga, jo men Tilda du klarar detta, det kommer gå bra.
Men det kommer det inte, jag vet inte igentligen vad jag är rädd för? 
Det är inte det att de kommer skratta åt mig eller att jag kommer säga fel, men det känns inte rätt att stå där och prata.
Försöker att inte tänka på det, måste nog prata med min lärare om detta. 

Ska sätta igång med maten nu, så ska jag nog plugga en stund ikväll. 
Ha det bra <3 

Becca & Tilda



HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

vi är med varann nu , kollade runt på youtube och hittade denna x)) haha !
förutom att vi checkar på youtube så syr vi "saker" och tjatar på varann om någon ....

Senare ska vi nog kolla på film eller gå promenad i mörkret, vi måste komma över våran mörkrädsla .
Ha det bra :)
Puss o Kram

Tilda

Heej!

Skola som vanligt idag. En sak jag har tänkt på förut var mina tankar alltid så gnälliga typ,
... vad tråkigt detta är, jag dör hällre än att gå i skolan och massa sånt, men nu är jag mer
avslappnad och hänger bara med, det är bara att gå till lektionerna och inte tänka mer på
det. Jag vet inte riktigt om ni fattar, men det är en lättnad för mig.

Efter skolan åkte jag hem, satte mig vid datorn och pluggat lite. Denna dag har varit ganska
meningslös.
Becca bestämde sig för att inte gå på gymnastiken idag och Bella har sagt att hon ska sluta.
Becca värkar vara lite inne på det med, men vet inte riktigt vad hon ska göra.
Det blev ingen gymnastik för mig heller, har haft en sån j'vla mensvärk! :O
Sov gott <3

Becca

Idag hade jag Matteprov , det gick faktist bättre än jag trodde !!
Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske träna senare , det var länge sedan jag var på gymnastikträning senast så jag borde gå nu men jag vet inte om jag orkar :Pdet är så sent också men jag får se,
Ni får ha det så bra
Puss o kram Becca <3

Becca



huvudvärk.
jag har världens huvudvärk och det går inte över ,jag tror jag har fel på synen eller något för jag kan inte läsa , jag har ständigt huvudvärk och mitt huvud känns tungt som en tegelsten. Inte skönt !

Idag hade vi bamsegympa , det gick bra , barnen var mkt söta och fridfulla, hur det , skulle inte klarat annat med mitt värkande huvud. Jag har suttit typ hela dagen och pluggat matte , kunde allt tills nu , nu är det helt borta igen.. Så typiskt , kommer få ig på provet :(

Aja , puss <3

Tilda

Heej!

Idag var det skola. Vi har många lektioner på måndagar så måndagar är inget man ser fram emot.
Efter skolan så drog jag, Jossan, elin och anna till Ica, jag köpte ett hundra kort till mobilen.
Efter det kom Becca och hämtade mig så vi kunde åka bort till Bamse Gympan.
Alla barnen var jätte goa, vi hade även Tidningen där och tog lite kort.
Nu är jag hemma, pappa ropar på mig att vi ska äta så får dra mig nu.
Får se vad jag hittar på ikväll.
Ha det bra <3

Bella

                      tylösand
igår drog familjen hastigt till tylösand och det var riktigt mysigt, jag har kommit på att det faktist är där jag är som lyckligast, det är så mysigt alltihop där, folket, husen och människorna.  Vi åkte för att kusinen har fyllt 4 år. Grattis Ludvig :)  och det var mysigt att träffa både johanna och ludvig igen , har saknat er. Jag vill nog flytta till Tylösand när jag blir äldre, om jag inte flyttar utomlands

och nu är jag arg på datorn för mitt cp msn funkar inte

 nu ska jag kolla på over her dead body :D den är bra :)




puss

Becca


Kom precis hem från Tylösand!
Det stället gör mig lycklig , en dag där och det har fyllt upp hela min vecka (;  
Det var väldigt roligt att få träffa luddwig och Johanna igen !  Det var länge sedan...
 Luddwig hade växt jättemkt !:))<3
vi kom upp till halmstad vid 5 på eftermiddan igår , först skulle vi handla present och mat i gbg.  Vid ankomsten pratade vi lite , sedan gav vi luddwig sina födelsedagspresenter , körde bilbana och sedan åt vi och snackade hela kvällen fram tills klockan halv 2 :D
Mycket trevligt,
Idag gick vi upp vig halv 10 , åt frukost , tog en promenad till Anki och Adrian, var hos dem en stund och sedan gick vi hem , åt lunch och åkte hem !
Underbar helg !

Nu ska jag sätta mig och titta på Over her dead body och oroa mig om hur jag ska klara matteprovet på tisdag utan att ens ha läst egenom kapitlet provet är på .. Hmmff, oupps . Jag får la plugga ihjäl mig imorgon efter bamsegympan !
Puss och Kram Becca


Tilda

Hejjsan!

Jag har spenderat hela dagen i simmhallen idag med Lollo. Vi har haft jätte kul.
I våran simmhall så har de uppe sen flytande "ö" ibland, idag var den uppe :D
Där träffade vi på två unga killar, som var urgulliga! Men mycket jobbiga, de putte ner
oss från ön hela tiden! De får komma tillbaka om några år ;)

Vi simmade inte så många längder, vi hoppade mer från 1an, 3an, vi åkte kana och vi körde även Jessica Alba.
Vi var i simmhalleni ca 3 timmar, så jag är helt slut nu.
Får se om det finns något gott att äta, sen ska jag nog plugga och ta det lugnt.
Ha det <3

Tilda

När det nästan inte fanns något hopp kvar, tog jag tag i det, jag förvandlade mig själv till SuperStädarn Matilda. Jag drog med mig min broder och vi blev SuperStädarna. Vi blev klara med städningen på nolltid. Ett kanon bra och roligt sätt att städa och få igång familjen en aning.


Efter städningen blev det mys mat eller som vi kallar det Plocke Fincke, kyckling, potatis sallad, Majskolvar, chips, morot, gurka, melon och dipp. Man kan också lägga till andra godsaker man tycker om. Skulle försökt träffa Lollo och Jojo idag, men fick vara hemma och städa i stället :'(.
Becca och Bella har åkt iväg till Halmstad (utan att säga något :O ), så jag vet inte riktigt hur det blir med träningen i morgon, känner inte för att vara hemma i alla fall.
Ha en bra kväll. <3

Tilda

Äntligen helg!

Vad tycker ni om mixen lördag och städning? Jag själv tycker inte alls det passar ihop, lördagar ska man ta det lugnt, kanske träffa några kompisar eller hitta på något kul med familjen (även om det är lite jobbigt hemma nu, så skulle kanske det behövas både för mamma och alla barnen) Det är skit stökigt hemma men det kan vänta till i morgon. Lördagar och städa det funkar inte, jag får nog införa den regeln när jag flyttar hemmifrån, för nu är det bara till att lyda pappa och mammas årder STÄDA. Får sätta igång nu innan familjen får ännu mer panik på mig, så jag kan hitta på något sen.
Ha en trevlig och rolig lördag

Tilda o Becca

Tjena mittbena!

Våran dag har vi spenderat i skolan. Sedan åkte Tilda och tränade, mötte Becca utanför hennes skola. Det blev som en liten överaskning. Vi åkte till stan, shoppa varsin likadan tröja, Becca shoppa även en kjol och klänning. Sen bar det av till smörgåsspecialisten, vi köpte varsin fet macka, med kebab och sallad och den andra rostbiff och potatissallad. Yummy.
I kväll ska Tilda hem till några kompisar och Becca hem till sin familj. Vi ska båda titta på Lets Dance, vi hejjar på de mesta utan Carl-jan! Vi är allergiska mot honom!!!

Ha en bra kväll MVH Tilda och Becca <3



Vi bjuder på oss själva! :D

Bella

Idag var jag i skolan, ovanligt eller hur? x)  vi hade matte och jag kom försent, och eftersom att den lektionen var den näst sista inför provet tror jag att jag kommer kasst resultat. Men i alla fall jag hade också idrott, (skeppsbrott, det var bra länge sedan), so, no, och teknik, och nu är jag klar med den jätte viktiga inlämnings uppgiften som vi var tvungna att lämna in i alla fall så det känns sjukt bra ;)

Efter skolan åkte jag hem, sjöng massa singstar ( VÅRT NYA SPEL! ) , satt lite vid datorn och sen kollade jag på What´s happen in vegas! så bra film, och igår kom alla våra nya saker från ginza, miley cyrus skiva, pinks, jonas brothers, singstar mickar, singstar disney, och filmerna over her dead body och whats happen in vegas :D jag är överlycklig :D Senare på kvällen åkte jag till olivia och hjälpte henne med håret tills i morgon, hon blev jätte vacker i sina korvskruvar, vi hade också väldigt roligt och retade hennes ex, haha.  Jag älskar dig gumman:)<3

Denna veckan har varit arg och lite deppig i skolan, mycket tjafs och så, men det är säker bara stress. I onsdags började vi Bamsegympan igen, jag och olivia har en bra grupp, så söta är dem alla barnen, och duktiga. Nästan alla har lärt sig göra en kullerbytta nu, jag är en stolt ledare.


Nu ska jag sova, ska försöka skriva mycket mer, men tiden räcker inte alltid till.. PUSSS OCH GODNATT <3


Becca


Har precis kollat på What happens in vegas <3
Älskar den filmen , den är såå rolig och dem är underbart söta tsm , kyssen i slutet får mig att börja lipa :')


<3



Har vart sjuk i 2 dagar och har inte orkat skriva men nu vet ni ;)
Idag var jag i skolan :)  helt Ok dag , Börja 10 i 10 med idrott, följt av musik,ea, Engelska  och So , sedan stannade jag i skolan tills klockan halv 6 och jobbade med mitt teknikarbete , det blev rätt bra men jag skulle behövt lite mer tid ,
när jag kom hem åt jag en smörgås, sjöng lite singstar :D  och sen satte jag på film , nu ska jag bara slappa och sova ,
Ha det bra , Becca

Tilda

Heej!

Dagen började med en nyttig frukost (fullkornsbröd, fil, hemmagjord jordgubbssylt, nyttig musli och ett äpple), sen var det till att ge sig av till skolan. Precis när jag hade satt mig på cykeln och börjat trampa iväg så hoppade kedjan, så jag kom lite försent till första lektionen (matte). Nästa lektion var Blocket, Handledning, Svenska sen Engelska.
En ganska seg dag!

När jag kom hem satte jag i mig en macka (fullkorn) och ett päron.
Idag är det jag som ska laga maten hemma, hade tänkt mig potatis och grönsaker i ugnen och vegitarisk biff och sås.
Tror att det kan bli smarrigt.

Har lite att plugga också matte, no och sve. Sen ska jag göra rent hos mina käraste kaniner också, inget jag ser fram emot direkt, det är nog ganska sunkigt. :/   Tycker synd om dem.

Hejdå <3

Tilda

Godmorgon!

Jag behöver hjälp!!!

Kan man gå så här i håret till skolan??





Snälla hjälp mig <3
Ha en bra dag.

Tilda

Nu har jag kommit hem från gymnastiken.
Becca är då sjuk och ligger hemma i sängen och sover, stackars henne <3. Så det blev bara jag och Bella på gympan idag. Men det var mycket trevligt ändå ^^

Blev inte så jätte mycket tränat mest slappande och pratande.
Men nästa vecka då så då blir det flick flack, hjulningar, rondater och volter, hela fardelurran (då är det på allvar!)

Innan gymnastiken så somnade jag på soffan med en bok i famnen (egna världar), jag sov nästan 2 timmar tror jag och vaknade precis när vi skulle gå. Bilen startade inte så vi fick ta cyklarna bort.

Ska nog hoppa i säng nu så jag orkar upp tidigt i morgon. Så jag kan hinna med att duscha, orkar inte göra det nu. Men börjar ganska sent i skolan. Inte förän 09.40 så skönt.
Natt natt <3

Becca

Sjuk.....
Dagen började med sista slöjdlektionen kl 08.00 på ga, sen va det No och
då la min kropp av helt , jag somna på bänken och drömde om mormor , ag sen vaknade jag upp av att jag kände mig iaktagen och när jag lyfte huvudet så fick jag ett pennfack rätt i skallen x)  Det var Jenny (läraren) som ville väcka mig och samtidigt ha ett bra sätt att visa ngn No sak ,
Efter No'n va det lunch , de va fisk .__.  den smaka typ svett :S:S      så de va inge gott,
efter lunchen fick jag hem och la mig, jag sov till kl 20 över 5. 

Jag börjar fundera på om det är influensan jag har åkt på. Har ont i hela kroppen och känner mig jättehängig. Inte bra, så det blir ingen träning idag :/     Får väl ta det nästa vecka då för jag MÅSTE lära mig flick-flack.
Nu ska jag vila igen , pussar och kramar , Rebecca


Tilda



Heej allihopa!
Nu har jag kommit hem från skolan
och ska sätta mig och plugga.
Har Matte läxa, En redovisning om
Maria Gripe och So läxa.

Senare ikväll så ska trillingarna
träna gymnastik, vi tränade det även efter sommaren också, vi tränade även gymnastik när vi var 4 till ca. 10 år gamla. och sen i somras så har vi börjat träna gymnastik igen.

Hoppas att Bella och Becca kommer hit snart <3

Ha en bra dag <3

Bella

Första gången jag skriver ensam! wow.. 

idag har jag vart i skolan, det har gått tre dar och jag är redan trött på alla irriterande idioter som finns där + att jag inte gjort ett skit förra terminen så jag måste plugga huvudet av mig! . Men i alla fall så hade vi planering, ( och som vanligt kommer jag alltid försent), svenska, idrott, ensamble ( Jag har äntligen bytt grupp, riktigt härligt, nu slipper jag alla hårdrockade muppar i den andra och äntligen kan jag spela med lite normalt folk som tycker om samma musik som jag) sen hade jag so, det var faktist inte så kul idag men whatever, alla dagar kan ju inte vara dem bästa.

När jag kommer ut ur skolan regnade det, bättre kunde det inte bli,, NOOOT. Men jag cyklade hem och vände för att åka och käka på stan med olivia och eric,  några av dem bästa människorna på jorden, btw (:  sen gick vi hem till eric en stund och kollade på tv, Unga mödrar var inte så populärt från erics sida men jag och olivia tyckte det var intressant i alla fall.

Nu precis har jag kommit hem från Olivia, vi skulle pluggat men det blev ju inte så mycket gjort, hehe. vi satt istället framför datorn och halvgrät medans vi läste igenom nathalies lillasysters bilddagbok, det var riktigt sorgligt, så är det något pucko som lägger in spydiga kommentarer på det också. Idiot!

Och jag har nu kommit på efter ett tag ensam i mina tankar, att jag faktist har ett bra liv ändå. visst, det finns saker som kunde vart bättre, men jag är nöjd i alla fall. Och nu är jag dödstrött och sitter jag här längre kommer jag aldrig kunna somna.  

                      GODNATT I ALLA FALL , puss o kram bells.

Lite bilder från håltimmen på Gympan med Becca och Tilda

Becca och Tilda


Becca förhör Tilda på engelska glosor.




Tilda



Bamse Gympan



BECCA



Nu kom jag hem från Gymnastikenshus, först hade vi bamsegympa och det gick mkt bra !  det var en väldigt söt grupp!
Sen slappade vi i en timma i omklädningsrummet och sedan hade vi ett träningspass till!  Det var Tildas mormor som hade det (Y).  Mkt bra , jag kände bara hur fettet försvann ;) HAHA!♥


Nu ska jag bara sitta här och vänta tills det är sovdags !
Kanske jag chattar lite också ;)
HA det bäst!   kram Becca

Tilda

Tjoo!


Nu har jag kommit hem från skolan och ska snart iväg
på Bamsegympan med Becca.
Jag har själv bara varit med som hjälpledare några gånger, men nu gäller det på allvar! :D







I skolan idag hade jag 3 timmars håltimma.
Helt sjukt tycker jag! En av mina lärare var sjuk,
och det fanns ingen vikarie att sätta in. Och han skulle
haft 2 av mina lektioner idag + att det var en jätte lång
lunch rast.

Jag gjorde en super god macka alldeles nyss super god!
Du behöver bara
1. Ett ägg
2. Grillkrydda
3. Rostadlök
4. En macka
5. Ketchup

Du knäcker ett ägg i en stekpanna och lägger på lite Grillkryddan och lite rostadlök, vänder på ägget
efter någon minut så är det klart. Du häller lite Ketchup på mackan och sedan lägger du på det stekta
egget på mackan. Vara att hugga in! Skit gott :D

Nu måste jag packa och åka till Bamsegympan
Pussar Tilda!

BECCA

moiIdag var det skola igen.... Inge roligt , dagen började med planering , följt av svenska, idrott och ea / ensamble. Slutade klockan 14.10 !
Jag är så trött på Alingsås , jag vill härifrån , det bara regnar och regnar , jag vill ha sol eller snö ! 
Om en timma är det Premiär på den nya bamsegympa gruppen , det ska bli intressant att se hur dem nya barnen är!
Skriver mer senare
Kram Becca

BECCA

Nu sitter jag här och väntar på att bli trött, men det händer typ ingeting. 
Jag tänkte lägga upp lite ögongodis åt er, Bert Karlsson i egen hög person !
varsegoda x)
HAHA , gó natt allesammans!<3

Tilda

Tjoo!



Nu är vi äntligen klara med bloggen för idag, jag har kommit hem
och ska läsa min bok, Egna Världar med Maria Gripe ( ska ha en
redovisning om henne i skolan.) 
Nu blir det att mysa till det i sängen med boken, ha det <3

här kommer ett vackert videoklipp på oss när vi diggar till Rihanna-Disturbia


YEAH

AllaSyskonen<3

Heej alla bloggläsare!

Nu har vi trillingarna börjat blogga om vårat roliga liv ;D
Vi 3 har alltid varit bästa kompisar, från stunden Tilda föddes (hon kom sist)
så har vi umgåtts och gått igenom samma saker, vi klarar av allt tillsammans.
Detta börjar låta som en seriös roman men ni kommer märka så småning om att vi
är mer som en komedi XD

Idag har Tilda och Becca plaskat i simmhallen medans Bella låg hemma i sängen
och snarka.
Nu och två timmar tillbaka har vi suttit och gjort i ordning vår vackra nya blogg.
Ikväll ska vi dricka Oboy och mysa framför en film.

Ha det  Kram och Puss från Trillingarna i röda mössor <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0